Hallå gör ett mms inlägg för nu ligger jag...

img_5796 (MMS)

Hallå gör ett mms inlägg för nu ligger jag ned bäddad trött som få jag gjorde de 5km vårrus på 25 min ;) mer uppdate i morgon natt natt kramis

Hallå gör ett mms inlägg för nu ligger jag...

Hallå gör ett mms inlägg för nu ligger jag ned bäddad trött som få jag gjorde de 5km vårrus på

Här kommer lite bilder från veckan

img_2872 (MMS)

Här kommer lite bilder från veckan

Måndag !!

I dag e det en dag för vila för min del har jobat in en jäkla massa timmar sen i onsdags till i söndags det har varit jätte kul men intensivt i dag va jag riktigt trött när jag vaknade så jag och Agnes har bara vilat hittils och börjat beta av min TO DO LIST!! äntligen börjar den minska
adressändring Check
flyttanmälan Check
flytt sädning bokad Check 
Flytta tränings kortet Check
Dagis anmälan Check
Jobb shema Check
med mer med mer............
Nu somnade lill sessan så jag passar på att skriva till er ska beta av lite flytt kartongen nu och sen förberda middagen blir lite stressigt i eftermiddag hämta T på dagis hem äta middag åka till gymet samt betala min start till vårruset som går av stapen i morgon sen rusa i väg på sälj kurs i dag e jag nog inte hemma förns 22 trötttttt....
Och som sakt i morgon e det uppladning på förmiddagen sen Våruset kl 19 hejaheja ska bli så kul :)
nej vet du va nu måste jag beta av dom här kartongena som ropar hej på en stund :)

SMS-inlägg

img_1685 (MMS)

Jobb dag 1

hej och hå i går tog jag och tjejerna en 5 km pw jätte skönt tur nog så fick vi ingen dusch i det dåliga vädret. gjorde pannkisar till tilda som hon hade med sig i dag på mulle meks lekvärld. så morgon blev lite stressig lämnade T på Dagis som vanligt i sista stund :s sen åkte jag och A till jobbet jätte kul att träffa tjejerna i gen :) 8,5 time gick i ett hast och A har varit som en ängel hela dagen så det blir till att jobba i morgon oxo.
Fredag blir det möte på huvudkontoret spännade och se vad det blir av detta :) helgen blir det pappa helg för mina älsklingar jag jobbar hela helgen ska bli kul med ny öppning :) men välding konstigt att inte umgås hela familjen på helgerna som vi brukar men vi har ju så många helger framöver tillsammans <3  här har vi många bollar i luften just nu och de känns flytten knackar mej i ryggen massa att packa samtidigt som jag försöker få fart på mitt eget lilla project och samtidigt klämma in mina timmar på Name IT och va en Bra mamma och sambo till min familj men dom säger att jag lyckas bra så får väl tro på de och sluta ha för höga krav på mig själv :)  Och just de med krav jag har länge funderat på KRAV !! Krav kan man ha de på en vänskap kan man ställa krav på en vän vad för väntar man sig av en vän ? begär man för mycket av en vän eller är just den vännen kanske inte det du trodde eller förväntade dej att den skulle va ?? ja du vet du/ni?? Jag har lärt mej att man aldrig ska sluta förvåns och jag har nu oxo börja inse att ta vara på dom som är något inte dom som losas vara någon...
ja ta dej en funderare ställer du höga krav på dinna vänner eller ställer dom det på dej det är kvällens fråga!

nu ska jag ta och gå å sova ny dag i morgon med nya krafter natt natt kära du <3

efter regn kommer solsken

Hallå uppdate Lördagen spenderade vi på att titta på möbler och annat kul till inredning :) man bli ju så sugen att bara shoppa los men vi har bestämt oss för att flytta in först och känna av vad det är vi vill ha :) på vägen hem från fönstershoppandet stannade vi för att hämta ut packet åt mamma och va händer jo vi blir in parkerade och försöker ta en lite gen väg över troroarkanten vilket vi inte skulle gjort vips på hade vi punka suck !! så det va bara att kasta på reserv däket vilket bara få rulla i 80km i timmen nej tar inte en resa hem med två barn i 36 mil i 80km i timmen nejjjjjjj men som tur e har man en fantastisk bror som fixar det mästa så vi fick tag i 4 nya däk lika bra att slå på stort om vi endå va tvungna att bytta ett! Så söndagen ängnade vi på förmiddagen att lämna in bilen med hjälp av bror på däks bytte tusen tack för all hjälp alla som ställde upp <3 sen bar det av hemmåt vi va nog hemma till 5 snåret då blev det en lugn kväll med mys till tv och lite bingo så klart ;)


MÅNDAGEN bara sprang förbi lämnade T på dagis sen åkte jag och A till Cissi och fikade jätte mysigt att träffa henne så länge sedan och fick se hennes sixten magen *ler* :) vi vart där tills T skulle hämtas sen var det middag och kasta sig i väg i gen på sälj kurs och de va så bra jag är så taggad :) så i dag spenderade jag och A dagen med att köpa kostym hämta ut alla paket och sen hemma och förbereda in för veckorna framåt har just myst ned mej i soffan i detta regnväder och tittat på en utbildnings dvd :) snart dags att hämta T och sen åka och hämta ut nya datorn självklart kom utskickt då jag va ute och flängde så vi får åka ut i gen... sen blir det hem och steka pannkisar till familjen tilda önskade sig det i matsäk i morgon hon ska på mulle meks värld med dagis hella dagen i morgon :) kvällen spenderas i 5 km spået måste få upp flåset mer nu är det precis 1 vecka kvar till det gäller !! nej oj va klockan gick bäst att hämta T nu hej på en stund <3


kostymen I like !

GoMorgon GoMorgon :)

Blev lite sovmorgon i dag härligt i dag ska jag ut och reka ny inredning och suktas på riktigt snygga möbler!
ska även jaga rätt på en sommar hatt till agnes vilket inte blir lätt hon ser inte riktigt klok ut i solhatt skartt :)
nu ska jag ta och göra mej i ordning i dag e det inte så fint väder så i dag tror jag att jag inviger mina godingar :)
hörs i kväll ha nu en undrbar lördag för de ska jag ha <3

FREDAG <3

Fredag härligt man blir alltid glad av fredagar :)
morgonen började stressigt mamma ringde ner mej till tandis fått ett åter bud så jag kastade mej i bilen och fick mina tänder fixade lovely känns så skönt då e dom fixsade ett 1 år till :)
sen åkte jag direckt till min frisör hon e grym fick mina grå hår att försvinna och en frisyr till begravningen stressade hem bytte om och åkte för en fin stund och ett vackert farväl va en fin person..
Efter sen hektisk förmiddag tag vi det lungt avnjöt en god oxfile och ett par glas vitt :)
nu ville jag bara skriva några rader till er och sedan mysa ned mej i sängen och vakna pigg i morgon
Bilder säger mer än ord lämnar ett av tryck <3 KÄRLEK <3 glöm aldrig vad någon betyder för dej visa de ofta och ta hand om dom som står dej kär du vet alldrig när du förlorar dom!!


OJ OJ oJ

Oj vad tiden går jag ska vara ärlig jag har varken haft tid eller lust allt blogga. Men nu känner jag att jag ska ta tag i det i gen nu känner jag att jag vill dela med mej. Det har varit mycket som hänt den sista tiden och mycket jag inte velat dela med er fören allt va klart.
Var ska jag börja vi har länge letat efter det rätta bondet  men inte funnit något som känts rätt vi har inte heller velat sälja våran underbara lägehet till vilket pris som helst och skam den som ger sig vi gav allt tid och de var det värt efter ett trettio tal visningar hittade vi hem det där som hade alla våra krav det som vi båda satte foten i dörren och tittade på varandra JA här ska VI BO våran dröm :)
tiden gick och vi kunde inte släppa det och nu kan jag dela detta med er vi har köpt våran dröm helt underbart :)
En ny start ser jag det som så mycket som kommer hända fram över att det känns som om jag har 1000 fjärilar i magen *ler*
jag har även gjort ett lyft i min karriär vill ännu inte säga vad detta är men att jag kommer satsa 100% finns det ingen tvekan om jag e såå pirrig!!
dom senste veckorna har bara sprungit mej förbi med kontrakt skrivningar, Agnes dop, möten, bla bla bla kan hålla på i evigheter skratt :) och nu har man ett schema full spekat och mitt i allt detta ska jag hinna packa med två underbara bar men allt går bara man vill!
men nu är det nog dags att   sova och vakna pigg i morgon, för då blir det en pw på morgonen och sen frissan ;)
natt natt <3 <3

rebeccahook

<3 CONNY <3 TILDA <3 AGNES

RSS 2.0