De va den julen de!!

Så gick dagarna i gen ;) julen har varit underbar så mysig med familjen <3 många finna klappar fick vi oxo! Lite bortskämda är vi allt ;) mellandagarna shoppade vi en hel del fyfy vi som skall spara ;) då är det dags att ringa in det ny året ! 2011 började fantastiskt med att våran lilla Agnes kom <3 och gjorde familjen fulltalig. Sen fortsatte året med många händelser så om vi summerar 2011 så är allt till våran fördel ett toppen år ;) Nu kommer 2012 och det året välkomnar vi med öppna armar, kommer klart bli ett toppen år. Agnes blir 1år, bröllop, utlandsresa, jobb, och mycket mer.. Välkommen 2012 <3
Och vi firar in åter med fullt hus, så här har det lagats mat och mer blir det ;) dags att kasta in pajen och gratinera humrarna ;)
Ska fixa lite bilder på alla fina klappar ;)
Men nu lär jag rusa. På åter sende i det ny året ;)

Självaste Julafton <3

Riv startade dagen med frukos i nusnäs med släkt ;) nu blir det kyrkogården tända ett ljus för min älskade morfar och mormor<3
Sen blir det hem och pyssla med de sista ! Men vill först önska er en RIKTIGT GOD JUL <3

Dan före dan

Oj dagarna går i ett rasande tempo ;)
Upp tidigt packa bilen för härligt jul firande med familjen <3 sen spisade jag och alla tjejerna och en liten kille till bromma för sista klapparna och julfina med klapp bytten tack brudar för en mysig förmiddag <3
Sen åter stod "bara" 9 timmars jobb innan bi äntligen sitter i bilen till vår älskade dotter och hela min familj <3 lovely <3
Halva vägen check och kl är 23:10
Hoppas vi ligger ned bäddade vi 02 i allafall ;) i morgon startar den STORA dagen med frukost hos bonus släkten jätte mysigt något av den tradition ;)
Så det gäller att va start klar till 8:30
Men set är jag ;) vågar inte svara för resten av familjen. Själv är jag som ett barn på julafton ;) så jag hör till dom som väntar på tomten hela dagen å jag vet att jag varit snäll ;) har väl redan fått min STORA julklapp så jag borde inte få något mer ;) inte alla som får en BIL av tomten <3 älskar dej kära tomten ;) nä om jag ska va lite social med mitt hjärta lite trälig väg e det allt hej så länge

Depp och ingen ork !!

Då hade jag just skrivit klart och vad händer allt raderades suck!!! Så typiskt och ärligt orkar inte skriva om allt!' jag vet att jag varit dålig med uppdate på någon dag eller vecka. Har varit lite Depp eller snarare känt mej både pressad och jävligt stressad av denna jul!! Men nu känner jag mej mycket gladare och de är skönt!! Lovar mer uppdate i kväll!! Kram

Lucia <3

Startade morgon med att för sova oss vaknade 08;38 och skulle vara hos dagmamman kl 9 jipppii ;( men vi han. Tur att vi har lucia tåget på eftermiddagen ;)
I dag är det ingen vanlig dag i dag är det världens bästa mamma, mormors födelsedag <3 ett jätte grattis till dej <3 från oss <3

Nu myser vi fram för brasan det är lite kalt här ;) ska fixa oss i ordning. Min lilla snutta får bli pepparkaks gumma i dag och T lucia lovar bilder senare!
Nå ja borde kanske sätta lite fart här hemma nu, kram

Go kväll

Ligger på soffan med C och myser <3 kidsen sover söt ;0) <3
Dagen spenderade vi hemma med i slagning av klappar och en massa mys ;) när T och C kom hem åkte vi till bo och vanja på fika vart ditt bjudna i helgen ;) jätte trevligt vi vart där ett tag sen va det hem fixa middag fix och tricks inför i morgon med lucia kläder ;) men nu har mamman sköt sig och klänningen är strykt ! Härligt nu kan jag ligga här med gott samvete..
Får bli en bild på dagens mamma ;)
I boyfriend jeans för en slapp dag som denna ;)

Så va helgen över!

Lördagen bestod av jobb till 1000%
Äntligen har jul handeln kommit i gång ;) vi hade en grymt bra lördag vilket vi är stolta över !
Sen drog brudarna på julbord på Libanon en jätte mysig restaurang vi åt och drack så vi höll på att sprängas ;) gjorde en rätt tidig kväll. Jobbade morgon i går så gäller att va alert ;)
Söndagen gick i ett och jag somnade då jag nattade T kl 20 trött mamma med andra ord !!
I dag har jag och A en hemma dag ska slå in lite klappar! Och bara ta det lugnt ! Har en Depp dag så skönt att bara stänga in sig en dag som denna ! Det regnar och det är 12 december inte sant!!!
Nå ja ska försöka peppa upp mej lite nu hörs senare kramis

Fredag med stort F

Hej din sköna böna. I dag är det fredag ;) och jag har mina 3 <3:an hemma, mysigt! I dag blir det till att hämta ut paket och åka till Volvo och boka verkstads tid så är det när man äger en Volvo hihi ;) men det ska se bli ändring på ;) först ska jag vinna på lotto de verkar ju inte va omöjligt med min tur hahahaha... Lite fredags kul ;)
Ska överraska familjen med lite frukost, sen ska ja skotta gången till dörren eller ja borsta bort den lilla snön som kommit i natt ;) Gud vad jag är skämtsam i dag då ;) tur jag e på ett strålande humör. Inga bekymmer man e lycklig var dag ;) <3
Tro mer vad dagen erbjuder detta glada gäng! I morgon är det jobb och sen julbord med jobbet ska bli super kul ;) vi har ju inte haft någon kick off sen vi startade upp på nytt gänget ;)
Vi är ju ett gäng tjejer men på olika sidor om stan så det bli nog en toppen kväll! Söndag jobbar jag också ;)!

Helgen är späckad. Hej på en stund! kramis

Lång torsdag ;)

I dag är en sån här dag som känns såååå lång T går till 16;15 hos dm dom har gympa i dag :o)
Tro vad jag och À ska hitta på hon är mycket piggare nu och de märks hon vill stimuleras med nog nytt hon är nog less på dessa 8 väggar ;)
Men vi startar dagen med mys frukost till malou på 4:an. À somnade blev en tidig förmiddags lur <3 men är man trött så är man..
Får se vad dagen erbjuder ;) hej så länge !

Så har halva veckan gott

Betade av personal mötet rätt snabbt i går ;) sen åkte jag för lite egen tid mamma lyx då À sov sin förmiddags lur i vagnen passade jag på att fixa naglarna ;) äntligen känner jag mej piffad i gen ;0)
Shoppade lite halk sockor till A så hon håller sig på benen ;)
Väl hemma åt vi sen middag och somnade rätt tidigt inte vana vid tidiga morgnar ;)

Onsdagen bjöd på lunch date och massa tjej snack ;) avslutades på Ikea. ;) hämtade T , fixade middag, badade kidzen, tittade julkalenden och nu sover mina små troll <3 söööötaste ni är mammas <3 kärlek <3
Nu ska jag koka mej lite te och mysa ner i soffan med en filt till
Något dåligt tv program ;)

Då var årets pepparkaks hus gjorda 1 för v...

img_8111 (MMS)

Då var årets pepparkaks hus gjorda 1 för varje unge <3 dok hjälpte jag Agnes lite på traven ;) Tilda va en hejare själv ;) men glasyren användes bara som lim för alla non stop som hon tryckte taket full och konstigt nog blev det en del på taket Tilda körde 1 på huset 1 i tildas mage skratt ;0) <3  I dag har vi varit på utredning med À allt gick bara bra ;) hon hade öka 100g sen sist och hon är mycket piggare ;)  Det som stört hennes vikt och humör är en elak bakterie som hon burit på och som också såg till att hon fick dubbel sidig öron inflammation. Efter 2 starka penicillin kurer så e hon sig själv nästan i gen <3 i dag skottade hon in korv och makaroner. Men det är klart får jag äta själv så ;p  Nu ligger vi alla ner bäddade i sängen. Tidig morgon i morgon för oss som är sju sovare <3  I morgon kickar jag i gång dagen med tidig lämning hos dm sen drar jag och À på personal möte i Bromma. Sen slår vi till på en lunch date ;) det ser vi fram i mot ;) nå ja sova va det kramis

Go morgon måndag !

Burr kalt ute i dag, blir fusk åka bil till dm ;)
Sen får vi se vad dagen har att erbjuda !??
I går gick dagen snabbt, vi städade tvätta, tog en eftermiddags pw sen var det dags för söndags middagen ;) lax i ugnen med broccoli och vitvinssås ;) mums! Sen åkte jag och kidsen till faster på fika en sväng och träffade kusinerna och gänget. Väl hemma somnade kidsen snabbt och smärt fritt ;) <3 okey jag och Conny också ;)
Så det blev måndag snabb. Tro vad vi ska hitta på i dag mysa framför brasan och dricka kaffe kanske jul pyssla lite ;) hej så länge dags att klä kids och dra!!

Julklappar

Pust då va ett gäng klappar inslagna och kidsen sover söt <3
Insåg att vi hade ett par julisar kvar att införskaffa ;) får beta av lite till i veckan ;) Glömde vist fram stegen i förra inlägget haha
Agnes piggar på sig och i dag har hon till och med ätit riktigt bra nu har nog medicinen verkligen värkat på Grynet <3 känns så skönt ;)
Jaha tro om jag ska krypa ned hos T i sängen C och en kompis tittar film där uppe så tror jag gör kväll tidigt i kväll
Natt natt kära du

Lördag med framsteg och kalas <3

Hallåååå Lördag ;) riv startade denna dag med mysig morgon frukos med familjen ;) sen tog jag och kidsen en tripp till Ikea för att bytta en del saker ;)
Blev korv lunch och en sväng till toysaruas eller hur de stavas hihi ;) för present inköp ;) sen bar det av på 4 år kalas ;) som va jätte lycka och vi hade massa skoj ;) Tilda och Elvis stagade ett band så nu förväntar jag mej värld turné och massa kosing hihi ;) <3
Nu har vi landat hemma, pappa C jobbar så vi väntar med middag och myser framför brasan till advents kalendern <3 mys lördag! Väntar på favo maten lax i ugnen ;)
Fy vad det regnar ute det slår mot fönstren :( Jag vill ha snööööö nuuuuuu!!!! Nå ja vi får hålla ut !!
Nu ska vi mysa vidare kramis på er och njut av denna härliga kväll ;)

Fredag <3

I dag är hela familjen hemma mysigt <3 C jobbade natten så i dag är han hemma med oss ;)
Vi riv startade dagen med ett akut besök till läkarn med À i gen ;( Då på ny medicinering och hoppas detta ger något <3 inte ett gram upp på vågen och fortfarande infektion som antibiotikan ej biter på :( nya tag i dag ;)
Blir fredags mys fika med familjen göra lite ärenden och bara ta hand om varandra det kommer bli en toppen dag <3 hoppas du får en härlig dag;) på åter seende ;)

Goooo mooooorrgggooonn

Fy gör denna natt. Vad är det med våran ängel ? Hon är som utbytt skriker sig i genom nätterna och är allmänt miss nöjd !! Feber har nu äntligen gått ned efter 2 veckor ! Men varför dessa nätter ?? Vad är det som är fel!!
Jag har knapp sovit 1 timme i natt i dag blir det kaffe upp över öronen!!
Hade tänkt att göra något kul av denna dag men känner mej inte de minsta Aktive just nu får se vad dagen har att erbjuda ;)
Nu lägger jag mej på soffan en stund till <3 kram och ha en härlig torsdag ;) snart helg!! <3

rebeccahook

<3 CONNY <3 TILDA <3 AGNES

RSS 2.0