Fredag jippiiii

Den efter längtade helgen har infunnit sig HÄR ;)
Play date hela dagen med ute lek goooo fika och skratt;) slutade med övernattning kompis för T så här är det fullt ös super kul ;) Tilda är så stolt att få ha en kompis sovandes här ;D
Det är snart dags att packa in den förökade familjen och åka till Arlanda för att hämta upp Helen ;) som vi väntat hihi !! Sen blir det middags mys delux ;) nattning av 3 kids det fixar vi nog lätt som en plätt hihi!!
I morgon blir det C som smacka på att va 3 barns far skrAtt medan jag och brudarna åker på tjej dag/kväll :) jan skall även ha en hund glömde jag de han är bra go min blivande man <3
På söndag åker våran Helén hem i gen och vi ska prova på att vara 4 barns familj kommer bli spännande och super skoj ;)(;
Ska förbereda middagen så vi bara kan sätta oss till bords... Njut varje minut det ska vi Göra kramis från oss <3

Shit vad denna vecka gick !

Måndagen sprang förbi ! Jag och tjejerna hade borta match hos en kär vän jätte mysigt. Blev massa lek, tjej snack, och mys <3 tack för två super bra dagar med er !! tisdagen vart den home styling, pulka reace och promis innan pappa C hämtade upp oss. Väl hemma vart det middag och nattning av kids. Dom somnade båda två som 2 slagna hjältar av allt bus ;)
Onsdagen började kl 04 med en ner kräkt A, fy fick panik upp slå i gång tvättmaskin med alla sängkläder bada A och få henne att somna om. Det gjorde hon men inte jag som for runt som en blå dåre med desinfektions sprit över allt kokade varenda napp flaska allt då menar jag allt!!! Sen kom nästa ångest måtte detta inte vara magsjuka :( efter att dagen passerat utan spyor och blöjor så kunde jag pusta ut måste varit något hon ätit eller tänder för febern hänger kvar ;(! Men tur de!!
I dag har här städats betalt räkningar, skrivit inköps lista så jag snart kan åka och storhandla inför helgen och veckan ;) vi har roat oss med att bygga torn och myst till bompa hela dagen. Har varken kammat håret eller dejtat smink väska hihi;)
Innan jag glömmer det så måste jag skryta över min stora Tjej ;) efter att varit napp Oman i 3,5 år och vi gruvat oss för hur vi skulle ta bort nappen så kom det av sig själv !!
I går hittade vi ingen napp vi letade och letade men hitta ingen då så vad gör vi nu slutar med napp säger Tilda och 1 gång under dagen har hon frågat men vi är heligt överens om att vi tror att nissarna hämtat dom till bebisarna deras ;) hon är så duktig våran älskade Tilda <3

I morgon kommer min kära vän Helen på en helg visit super kul ;)
Som jag längtat ;)
På lördag dra ett gäng brudar på 8 pers på bröllops mässan med skumpa provning och en massa inspiration.
Och sen inta city för en god middag med vin och en jävla massa tjejsnack! Jag är så lyckligt lottad som har dessa go tjejer i min omgivning det är minsann riktiga vänner det <3 Ni betyder otroligt mycket för mej <3

Hej å hå nu måste jag kasta på mej mascara och ge mej ut ;) hej på en stund

Provtagning check!!

O ja nu är T i pulka baken med kompisarna å jag lovar att jag fick motion i morse ;) À i vagnen på o plogade vägar T i pulka bakom oooo vilka arm muskler jag kommer ha i sommar :p hihi ;)
Jag har just lämnat prover i dag i gen och jag måste säga jag börjar bli bättre och bättre på det här med nålar ;) lämnar böcker på bibblan check !!
Nu myser jag och Agnes på favo fiket med en jätte kaffe ;) sen blir det lång promis och middags handling! Hej på en stund !

Lovely Sunday

Startade morgonen med mys med familjen, sen bar det av till jobbet. Efter några timmars som susade förbi var det dags att gå hem svärisarna hämtade mej och vi tog en kaffe sen hem middag med familjen ;) sen tog vi oss en promis med kidsen i varsin pulka super bra motstånd ;) och det var Agnes premiär tur hon älskade det <3 nu ligger jag och nattar T som just somna <3 nä hänga tvätten sen blir det ett vad måla naglar och hoppa i säng <3 i morgon har jag fullt upp ringa flera viktiga samtal, lämna prover, åter lämna böcker på bibblan mm ;) på återseende

Hej å hå

Efter en toppen dag på jobbet, kom jag hem till dukat bord, glada barn och en underbar sambo <3 nu lördags myser vi i soffan medan kidsen river i en propp full kläd påse och är super glada för mannas rea fynd;) regn ställ så våren är räddad och en massa bra att fylla på kläder ;) så nu är det mode visning ;)
Nu ska snart barn nattas och själv ska jag njuta av ett glas ros'e !!
I går hade vi fullt hus från morgon till kväll så T somnade på två röda i går kväll ;) fick också jätte glada besked av en nära vän så glad för er skull <3
Vi somnade alla som slagna hjältar i går kväll hihi....
Vill också sända en tanke till min nära vän att du är fan den starkaste människa jag möt !! <3 du ska vara stolt över dej själv <3 ne tro om vi sja natta lite barn och sen mysa i soffan med lite ost och kex !!
Ha nu en underbar lördag för de ska vi <3 hej på dej !

Gympa dag för alla

Oj du här har dagen rullat på i ett rasande tempo ;) jag vaknade utan huvudvärk jippii första gången denna vecka ;)
Go frukost, lämna T i dag startade gympan i gen ;)
Torsdags städningen check !
1 timmes promis check!
Hämtat hem min lilla gympa tjej check !
Middag check!
Badade och nattade barn check!
3 tvätt maskiner färdiga och hängda check!
Jo du i dag har vi slitit ;)
Men jävlar vad man kommer efter på en vecka...
I morgon är det Fredag med stort F härligt ;)
På schemat i morgon står handling,inköp av fredags blommor, vin och jävla massa mys med familjen <3
har haft en super mysig vecka med familjen pappa c har varit hemma så vi har delat på hämtning och lämning, matlagning och fått massor gjort! Jag bara älskar att han han hemma så här 1 vecka eller 2 i månaden <3
Tro om vi skulle ta och sova nu!
Innan huvudvärken kommer sig till känna!
Bilder från dagen !

När det är grott så tänker jag !

Ja då drömmer jag mej fram i tiden. Snart så blir det sol och bad för hela slanten ;) Nu ska jag bädda ned mej natt natt !!

Härligt det händer något !!

Hallå
Härligt huvudvärken släppte på eftermiddagen och jag fick energin ;) jag gav mej på att ta tag i vårt kontor som vickade som förråd för tillfället ! Och nu är det ett snyggt kontor med ordning och reda,, längtar redan efter att få sätta mej där en kväll och betala räkningarna... Kan man längta efter det hahaha.. ?? Ja det kan man nu i alla fall. Nu har liten just somnat och jag och T tittar på barnis i soffan dags och natta henne oxo nu ! Då får jag lite egen tid och ligga och glo för pappa C jobbar.. Nå ja nu ska jag ta tag i det sista bädda rent i sängen hej på er <3

Go morgon

Börjar denna dag med sov morgon och huvudvärk suck!! Kan jag få vakna smärt fritt 1 dag i alla fall börjar ledsna ;( nu myser vi i soffan snart dags att köra T till dagmamman, mina morgon pws är inställda denna vecka för kropps vila och jag kan inte anstränga mej då sprängs mitt stakars huvud !! Men när jag kommer hem står frukost dukad kaffe kokat det är ljuvligt att ha C hemma på vecko dagarna ;)
Vi rensade papper, skrev färdigt gäst listan, vart nästan eniga och klara med inbjudan ;) och det var inte en dag för sent skratt ! I dag vet jag inte alls vad dagen bjuder på hemma mys är alltid skönt kanske tvätta lite ! Och dra ett varv med Snabbel Draken så golvet blir sent, men det får nog vänta tills huvudet känns lugnare !! ;( nä nu måste vi åka hej !!!
Ps; något att tänka på under dagen
Ha nu en bra Onsdag !

Soff häng

I dag var en sån dag jag helst sovit bort. Fruktansvärd huvudvärk ;( allmänt hängig. Ligger nu och inväntar att läkarn åter kommer.
Var där i går och det så lite så där ut om jag ska bara ärlig men nu är det under utredning i alla fall skönt !!
På kvällen fick C jour så jag och kidsen åkte och träffade tjejerna jätte mysigt men blev väldigt stressigt så vi får boka in ny kvälls fika ;) <3 med pigga barn hi hi hi ;)
Somnade inte för ens kl 00;30 typ så blev en sen kväll..
I dag tar vi dan som den kommer måste ner och lämna prover och hämta T hos dagmamman men annars tänker jag ligga här ;( kram på er

Mys pys <3

Här myser vi i mjukisar hela dagen ;)
I dag har vi bara skrotat runt här hemma och små fixat. Två promisar med låne voven har vi i allafall kommit ut på. Och jag, Tilda åkte ner på Ica för lite små fix till söndags middagen och lite söndags mys saker ;)
Nu har jag intagit favo fåtöljen och ska mys läsa lite med en kopp kaffe. Medan C sover middag med Agnes och Tilda tittar på manicken..

En dag med sol!

God morgon sol;) Härlig start på dagen sov morgon, frukost dukad. Nu bada barn sen blir det nog en promis i det härliga solskenet ;)
Gårdagen bestod av jobb några timmar och middag hos svärisarna. ;) sen tog vi en tidig kväll här hemma trötta som få! Men i dag blir det fixar dag hemma och massa lek med kidsen <3

Ps: rekommenderar en grym bok! Jag bara älskar na....

Lyx fredag

Fredag ;) ;)
Skönt båda kidsen hemma massa mys med andra ord <3 vi kikade i gång dagen med lek,frukost,och mys till bompa ;) jag har fått två morgon trötta döttrar som gärna sover till kl 9 varje dag och somnar kl 20 helt otrolig lyxigt ;) så jag till och med sov bort min viktiga läkar tid ;( typiskt men fick tid på måndag så jag hoppas att jag överlever helgen... Tur jag har sambo och kids som håller nej i gång ;)
I eftermiddag åker vi till faster på fika och julklapps bytte hon ringde i går!
Så nu blir det av.
Lördag består av jobb för både C och mej så kidsen roar farmor och farfar 5 Timmar på dagen..
Nästa vecka har vi turen att ha pappa C hemma dagtid och så jobbar han efter kl 18 hur lyxigt är inte det då behöver inte T gå varje dag hos D mamman utan vi kan gå till parken grilla korv och leka ;) ska bli super!
;)
Nu sover trollen båda två nästan T lurar lite efter lunchen !!

Tro vad jag ska hitta på allt är städa,tvättat, kanske fortsätta planera
Och skriva inköpslista. Dagarna rusar i väg och det börjar dra i hopp sig mindre än 5 månader,
I onsdags fann jag äntligen klänningen jag letat efter och den är precis så som jag tänkt mig hade inte kunnat bli bättre ;) men allt är långt i från färdigt planerat så bäst att sätta sig på kontoret medan kidsen vilar så jag får något gjort ;) hej på en stund

Tisdagen bjöd på lite snö

Vist men inte så mycket. Går inte att åka skidor på suck!! Vi som vill ut å åka ;(
Inte ens snowe reacen har fått sig ett åk fy vilken tråkig vinter !!!
Kan ju lika gärna bli vår ;) längtar så tills våren. Jag älskar våren det är min årstid ;) fast att denna vår kommer bli jäktig och mycket att stå i så längtar jag galet Mycket ;)
nå ja vad ska jag hitta på men kidsen i dag då ? I går gjorde vi leggo hus åkte och handlade myste till en film skön dag ;) men i dag måste vi ut en sväng och då frisk luft ;)
I morgon kör dagmamman i gång det väntar T på leka med alla kompisar ;p var nästan 4 veckor sedan Tilda var där så det blir nog ett kärt återse de ;)
En maskin tvätt i gång. Dags att röja av frukost stöket, men vi är i alla fall klädda innan kl 10 hi hihi....
Kramis så länge !

Riktiga vänner !

I dag har jag på mej en fin julklapp som jag fått av 2 av våra vänner! Man ska vara rädd om sånna vänner som dom <3 i dag känner jag mej stark och full av energi ;) tack än en gång ;)

Måndag och vardagen rullar i gång ;)

Då har familjen sjusover vaknat, ätit frukost, och klätt på oss ;) tro vad denna dag erbjuder ? T är ledig tills onsdag dagmammorna har planerings dag ! Så typiskt att det inte finns snö så vi kan inviga Tilda skidor ;)
I dag var det kalt ute men vi ska ge oss ut en sväng i allafall ! Men först en maskin tvätt i gång och bädda sängar! Hej på en stund

De var den helgen!

Go morgon. Kändes grymt ensamt då jag klev upp. Hela huset sov <3 en kaffe och lite Nyhetsmorgon på tv innan vi kikar i gång denna söndag!!
Usch i dag åker min familj hem kommer sakna dom galet mycket <3
Vi hade en underbar torsdag med 1 års kalas med massor av härliga människor som förgyllde våran tjejs dag <3 ;) tack än en gång;)!
Fredagen myste vi ute i parken lång promis, handlade och tog en fika nere på byn ;) God middag och planering kring bröllopet! ;) nu ska här bokas biljetter till bröllops mässan den 28/29 januari ;)
Lördagen kikade vi i gång med frukost och familje mys. Sen bar det av till jobbet !
Nu kom min stora strumpa upp dags för morgon mys i soffan innan jag måste åka <3
Ps laddar upp bilder i kväll!

Lång pw

Efter en mysig morgon med födelsedags barnet. Fixade vi i ordning lite inför middagen och kalaset ;) pratade med T sim är på väg hem till oss åååå vad du är efterlängtad Tilda <3 <3 <3
Efter lunch tog jag och A en pw närmare milen pust men nu är vi hemma väl tränad för att unna sig lite glass i kväll;) Agnes sover fortfarande, skönt för henne att samla energi till kvällen ;) ne nu kom hjärtat hem bäst att börja förbereda middagen fajitas mumms!!

Älskade unge <3

I dag blir våran tjej 1 år <3 vart tog tiden vägen ? Så i dag gör vad du vill det är din dag Agnes <3 Grattis älskade unge på 1 års dagen vi älskar. Dej <3

Lunch gäster och bullbak ;)

Startade dagen i ett lugnt tempo ;) fick lunch gäster mysigt så dagen gick i ett rasande tempo. I väg och handla de sista. Nu ska här bakas, städas, och fixas!! I dag fick sessan ett stort packet med posten till den stora dagen som ligger och väntar till morgon dagen. Från sin fina Gud mor Michaela <3
I morgon är det play date ;) det ses vi fram i mot ;) sen kommer våran EFTER LÄNGTADE DOTTER HEM <3 och våran ÄLSKADE DOTTER NR 2 fyller 1ÅR det är STOR så på kvällen blir dej kalajs :)...
Ne nu vrålar Snabbel Draken efter mej !! Bäst att springa ;)

Ps: tack mamma och stig för handbuge pressen från Saga form den va grym. Den invigdes i dag ;)

Go morgon

I dag måste jag baka och städa av lite ;) men är så trött. Jädrans torr hosta att man inte får sova på
Natten ;(
Lite kaffe hade inte varit fel, får nog bli ett par koppar så jag kommer i gång ;)
Nu sitter vi ner kurrade under täcket i soffan och morgon myser <3 det är livs kvalité ! Seee you

Mys middag <3

Mys tisdag bara så där ;)
C kom hem och vi bestämde oss för att ut och reka lite ;) slutade med ett gulligt sms och samtal från Moa och Joel grill biff med sallad go sås ett glass rött såå mysigt till dessert bjöds det på frukt med vitt choklad mummms! ;) vilken kanon kväll ! Nu sitter vi i bilen på väg hem till ett varmt bad och sängen.. Vilken lyckad kväll ;)
I morgon måste jag hinna baka lite till Lill strumpans kalas.. ;)

Nä med det säger vi go natt !!

Go morgon

OJ.. jo du för första gången på länge är jag vaken så här tidigt. till och med Agnes sover fortfarande :)
så då hinner jag bloga, dricka kaffa, gör mig i ordning , innan lill strumpan stuttsar upp!! :)
Går dagen gick i ett rasande tempo han inte ens med att det va måndag.
Vi storhandlade när C slutade.
Behövdes massor till 1 år kalaset för våran lill tjej <3
vi orkade inte åka till maxi vilket vi alltid gör annars så det fick bli willys och ärligt helt OK!!
I går fick vi boknings bekräftelsen på Kyrkan nu börjar allt dra i hopp sig :)
så i dag ska inbjudningarna beställas och skickas.
har en del att fixa med här om dagarna tiden går ju så fort då man har roligt !
snart börjar jag jobba i gen och A börjar hos dag mamma. har kännt så långt bort men nu är det dag.
med en både och kännsla, ska bli super att börja jobba i gen :) samtidigt har detta år varit underbart på alla sätt att få vara hemma med kidsen <3
men vardagen kommer i kapp och barnen är bara små en gång.
Tiden gick så långsamt innan man fick trollen :) nu har tiden kanppt funits man har önskat sig 24 timmar till på 1 dygn varje jul :)
Nu ska jag ta och kicka i gång denna dag med lite mer kaffe.. kramis

Bilder från det ny året

vilken fest :)

2012 välkommen

Då har första dagen på det ny året gått ;) vi har soff myst och bara tagit det lugnt. När Moa och Joel åkte hem somnade jag och Agnes 1 timme. Skönt. Går dagens fest var super vi hade så jädrans roligt alltsammans klart det bästa ny året på länge ;) tog en himlars mycket bilder ska kasta upp ett par :)..
Min stora tjej firade med sin mormor och morfar och hon hade det super <3 och Jon körde skatt jakt ;) fan äntligen sitt pass som varit borta sedan i somras ;) så nu är T helt redo för Grekland!! Nej nu ska lägga nej i soffan i gen. Älskar såna här dagar då man har rätt att mysa runt i pyjamas hela dagen ;p

rebeccahook

<3 CONNY <3 TILDA <3 AGNES

RSS 2.0