Trött som få Agnes ville upp kl 06;30 så v...

img_0527 (MMS)

Trött som få Agnes ville upp kl 06;30 så va hade jag för val ;( Tilda snarkar fortfarande gott <3 men får sova efter lunch med dom ;) nu ska jag ta mej upp ur filten å fixa frukost burr! Varför köpte jag inte ved i går hörs senare nu är någon hungrig oxo !!

Om hon själv får välja så Blev det rosa så...

Om hon själv får välja så Blev det rosa så Vi gav oss <3

SMS-inlägg

img_5103 (MMS)

Dagens !! Började dagen tidigt i morse föl...

img_5402 (MMS)

Dagens !! Började dagen tidigt i morse följde med c till Danderyd efter det hade vi bokat lunch date med sofie mysigt ;) köpte även vinter overall till Tilda snart är våran vinter räddad ;) vi tog sen en tripp för att titta på en ......... Det säger jag inte för VI tittade bara inget vi kan investera nu men en framtids plan ;)  Conny jobbade kväll så jag å barnen hade kvalitets mys hos toffan å Putte fick mina naglar fixade blev super nöjd hon är riktigt duktig ;) nu ligger jag helt döööö i sängen måste sova natt natt <3

Dålig uppdate Helgen gick i ett svep ;) ha...

img_9621 (MMS)

Dålig uppdate Helgen gick i ett svep ;) haft familjen här vilket betyder så mycket <3 alltid lika jobbigt då dom åker hem:( har jobbat hela helgen oxo och nu sitter jag utan för jobbet jag och Lill fisen personal möte ;) sen blir det hem och fixa lite åka med c till Danderyd på eftermiddagen ! Sen hoppas jag på träning i kväll ;) i morgon tänkte vi besöka dag mamman Yvonne där Tilda ska gå så vi får ses innan den 14:onde ;) ska bli spännande ;) hörs i kväll nu måste vi kila

Go natt !!  Vilken stressig dag städat riv...

img_7336 (MMS)

Go natt !!  Vilken stressig dag städat rivit ut Agnes rum spacklat tejpat och i morgon blir det målning ;) sen ska jag och Sofie göra VÅRAT livs första tapet upp sättning spännande lovar bild bevis hi hi måste ju lära sig alltid bra att kunna ;) gjorde ett ryk och åkte och stor handlade på maxi kl 21 var hemma i gen 22 :30 bra jobbat så i morgon kan vi ta morgonen med ro ;) <3 Agnes har bara blivit sämre över 39 g feber å jätte kinkig och äter dåligt min lilla tjej<3 nej nu har jag både stor handlat städat betalt räkningar nu ger jag upp dags för sängen  !! natt natt <3

Dagens ;)  Go morgon nu är vi på klädda oc...

img_6193 (MMS)

Dagens ;)  Go morgon nu är vi på klädda och klara för dagens utflykt ;) ska hämta upp S sen drar vi ! Vaknade med en täppt näsa fan oxo jag ska träna i morgon hoppas det försvinner över dan ! Agnes e lite snuvig kanske tanden eller ac hihi ;) denna vecka provar jag att va 3 barns mamma okey den ena är en hund hi hi än så länge har allt bara gått bra dom är snälla mot varandra Agnes skrattar bara Emilia kommer när tur hon e så tålig lillan! Nehe bilen va det ! Hoppas på ett bild race i kväll ! Om bloggen behagar funka nu bloggar vi på telen !

Trött på att bloggen strular går inte att ...

img_8917 (MMS)

Trött på att bloggen strular går inte att lägga upp bilder inläggen jag lagt in försvinner åå vad trött man blir! Fredagen blev det handling tog en sväng till stinsen och unnade oss lite nytt till höst garderoben ;) sen blev det Ica och hem och baka Västerbotten paj samt kladdkaka allt baye Lchf ;) sen svimmade hela familjen i säng kl 22 <3  Lördagen vaknade jag va att jobbet sökt mej och ville ha in mej ett par tummar jag som hade mer än fullt upp redan med packade väskan åkte och tränade och sen direkt till jobbet. Väl hemma efter allt + extra handling de jag glömde :) så var det bara att fixa de sista till kräftkalaset ;) och himlen sprack upp till gästerna anlände och kvällen blev lyckad <3 tack alla  <3  Söndagen spenderad vi hemma skönt gjorde bara en kort tur till rusta och handlade lite sen tog vi en söndags tur å tittade på vackra hus och torp längst grus vägarna här om kring ;)  Måndagen sprang för bi. Träning handling matlagning och en massa bus tildas morfar har kommit och det är till t:s stora lycka hon blev helt galen av lycka <3 och på fredag kommer mormor å morbror oxo ;) vilken kanon vecka för oss en massa mys å kärlek <3 kan man må bättre <3  I dag startade Tilda och morfar dagen med en skogs picknick ;) och var borta i 2 timmar trodde nästan dom gott vilse då dom kom hem helt utmatade satt dom å tittade bompa tills det blev dags att åka till Arlanda med morfar men han kommer hit i gen på fredag ;) sen åkte vi och fikade med Sofie å barnen ;) och träffade oxo Anna jätte kul å se er ;) sen drog jag och Sofie och tränade ett härligt pass kände mej rätt mör i dag och Sofie du ska va STÅLT bra jobbat ! Nu ligger vi i sängen och läst natt saga för mina troll som somnade efter två sagor nu är det dags att hängs tvätt och packa väskan för våran lunch utflykt i morgon, natt natt <3

Dagens outfit ;) Härligt med fredag <3 små...

img_5814 (MMS)

Dagens outfit ;) Härligt med fredag <3 små fixat inför i morgon nu står handling näst på dag ordningen ska fixa pajerna i kväll ;) hittade ett jätte bra recept på en lchf blogg så den skall provas ;)!! I dag hoppar jag träning och rår om familjen och fixar vår lokal för skivan ha ha man måste ha fantasier hi hi i blad kommer jag allt på roliga saker kommer bilder då det är klart ;) så än får ni hållas !! Nehe ska väl packa väskan och invänta C <3 hörs senare njut av denna underbara augusti fredag <3

I morgon är det fredag härligt älskat fred...

img_8664 (MMS)

I morgon är det fredag härligt älskat fredagar det är något speciellt <3 och då är hela familjen samlad ;) I dag blev det mest bak och fix i för lördagens kräftskiva jag har pysslat med att återvinna har gjort ljus lyktor till festen ;)  bakat och testat lite lchf det är grymt kul ! Skrivit inköps listan till i morgon så allt e förberett älskar att ha års IBF och reda på torpet hi hi ;p efter middagen  kände jag mej så tränings sugen så det blev ett pass i dag i gen blev vist 4 pass denna vecka ja ja. Det är så skönt att vara i gång i gen efter semestern ;) men nu lockar sängen måste jag säga <3 tar och kryper med med mina hjärtan <3 natt natt på er puss !!!!

Myspys dag med kidsen bara en massa lek ;)...

img_7555 (MMS)

Myspys dag med kidsen bara en massa lek ;) och lite fix känns som om jag inte gör annat än fixar här hemma men det är nog så här att ha hus att man alltid ser något man vill fixa ;) inväntade Conny sen blev det storhandling och leksaks affären ja det är klart man får beröm och belöning när toa träningen går som smort hon är såå duktig mamma är stolt över dej min Lotta ;) tog Big baby på en gång skulle ditt och hämta ett låne chassi mitt e det något galet med men det fixar dom kommer få ett nytt ;) så tacksam för deras hjälpsamhet och service kommer handla allt där härdan efter ;) så nu har vi låne chassi ser lite mysko ut för det är i silver och resten av vagnens svart och turkos men det är bara tillfällig och JA jag är rätt petig ;)!! Nu har vi haft kvälls mys och båda barnen somnade som stockar så mysigt när dom somnar i intill så man får bära dom i säng ;) I morgon får vi veta när T börjar hos dagmamman ;) det ser hon så mycket fram i mot !! Då va denna dag slut och jag e döööö trött sova är nog det min kropp behöver;) natt natt på er bättre uppdate i morgon !

Tisdag och hård träning :)

Dagen gick i ett naffs, Vi tvättade packade alla urväxta kläder och märke upp så nu ska det ut i frådet och en hel påse till bätre behövande :)
Johanna tittade in på vägen hem och tog en kaffe och snacka lite skit trevligt!
Sen va klockan middag och bytta om för ett sten hårt pass på gymmet å det blev det va så skakis när jag va färdig men det är så det ska kännas :) fick mina papper i dag och en stjärna på vägen på gymmet känns helt overkligt -70 cm på 6 månade yo gooo girl nu känner jag mej såå peppad :)
Väl hemma slet jag med mej familjen på en pw i 45 min härligt de va strålande väder så vi stannade till i parken så vi gungade lite jätte mysigt.
Nu sover T som en stock själv myser jag & Agnes i soffan medan pappa c diggar csi uppe :)
 tro om jag ska natta lill strumpan hon e lite kinkig ! natt natt!

tro det eller ej !


Nu körr vi


Lek i parken


Lite mer till Agnes höst garderob


mina skatter

Go morgon vaknade 07:30 då va trollen pigg...

img_1726 (MMS)

Go morgon vaknade 07:30 då va trollen pigga nu har vi hunnit med soffmys frukost och en tvätt maskin på ;) klätt Tilda blir nog en sväng till parken i dag bli perfekt till Agnes lunch nape !! I eftermiddag beger jag mej till gymmet i gen det är så skönt och hoppas på att få energin tillbaka ;) nej tro om jag oxo ska hoppa ur mys overallen och göra lite nytta ;) kramis så länge !!

regn & rusk

Hallå i dag va en grå dag i gen blev ingen promis ner till byn i dag det regnade ju hella dagen suck!!
Vi tog mys dag med städ och tvätt hua men nu är det klart :)
När conny kom hem var det dags att dra till gymmet å jag måste säga va ju ett bra tag sen jag vägde mätte mej
va nervös , hade semestern gett sina spår eller hade jag hållt mej itrim ??
jaaaaaaaaaaaa i dag va en dag i stolthet.
Hade mina mål då jag började som känndes långt bort men i dag insåg jag vilken resa jag gjort hade sprungit om mina mål med flera cm å kilona HADE JAG ROTT I LAND  !!!
Nu har jag nya mål så klart att håla mej i trim och bygga muskler underbart att dag D kom:)
så i mogon blir det ett pass i gen :)
På vägen hem handlade jag å mitt på ica kändesde som att himlen uppenbar sig
aaa mitt i bröd disken jag inte besökt på 7 månader ligger två förpackningar med ja tro det eller ej LCHF BRÖD åååå i morgon ska jag rosta till fukost första brödet på 7 månader mumms ska de bli :)
svängde in på post ombudet här i byn på vägen hem och hämtade ut mina paket ett med modemet och det går mycket fortare att ladda upp bilder ! Och de andra va allt jag beställt från bodytstore.se dom har allt man vill ha för att baka och laga mat baye LCHF så i morgon ska jag prov baka litte :)

Nå väl nu sover mina älskade <3:an och själv är det dags att sova känner mej rätt mör efter gymmet i dag !!

BRÖDBRÖDBRÖD..


BODYSTORE:SE


ÄLSKADE BARN DE VAKRASTE <3



KVÄLLS GODIS SKOGENS GULD
 

Dra å tränar jag är taggad ;0)

Dra å tränar jag är taggad ;0)

Söndag

Hej kära du!
trött tjej i dag, I går jobbade jag på bröllop de va helt fantastiskt vilket bröllop å vilken fest :) kom hem kl 00:30 va helt färdig märks att jag inte serveratt på ett par år skratt!
upp i morge och jobbade i gen jobbade till kl 16 sen ville jag bara hem och pussa på barnen som jag saknat massor<3 
på rasten tog jag en vända och kikade in höst garderoben till kidsen belv en del som följde med hem tilda behöver en del nu till dagmamme starten och som vanligt kan jag inte gå tomhänt från jobbet det bara öser in as snygga kläder till kidsen så nu har jag bunkrat lite till vilket jag i och för sig gjorde i fredags oxo men va f...a det e ju så kul att handla till mina så troll<3 
Och nu sitter jag här med en kopp te barnen sover å c badar skönt och sitta ned :)
I morgon s´ka här strostädas, sotera ut urvuxna kläder ur kidsens garderob och fylla på med de nya , tvätta.
Sen får vi se vad dagen bjuder på en promis ner på byn kanske ta en kaffe på ute serveringen på mitt favo fik och hämta ut vårt nya modem så det går som en blixt att blogga skratt :)
I morgon är c smester slut och allt blir vardag i gen kommer sakna han hemma men rätt skönt att komma i rutin i gen :) Mat normala tider barn som sover i tid ja vardag är vardag,
vi har lyxat och tämt en del på rutinerna i sommar så in i fas i gen nu !!!
ne nu ska jag titta tv innan jag ska nanna kudden *kramis på er*

Tildas Höst Nytt




Agnes Höst Nytt



Sist Men Inte Minst En Trött MammA



Fredag med stort F

Vaknade tidigt av min kanariefågel i spjälsängen brevi som kvittrade glat, Åt frukost med hjärtat som åkte till landet för att ge liv i bonivillen, kläde barnen sen åkte vi och hade kvalitetstid med Sofie och barnen blev en lång lunch/fika jätte mysigt. sen blev det stinsen inköp av skjort till i morgon ska jobba på bröllop så va tvungen å köpa en skjorta som va ren å snygg och ett par strl mindre :) blev oxo en del till barnen kan ju inte låta bli :)
sen var det bara att bege sig hem efter en mysig dag!
packa barnens väska å vinka av dom *snyft* saknar dom redan så de gör ont!!
har engnat kvällen till matlagning bakning å mys en massa fredags mys <3
å det tänker jag fortsätta med men lovar update bättre i morgon :) <3 NATT NATT 

ps: choklad mossen baye LCHF kanon god <3 



Bio mys !!

Hej

i går va en tråkig och regnig dag med de botade jag och Tilda snabbt med en mamma dotter dag bara vi två! Frågade Tilda vad hon ville göra på våran dag det blev själv fallet bio *BILDAR 2* hon bara älskar Bilar filmen 1 kan hon snart replikerna utan till lill strumpan :)
inte så lätt som mamma trodde gick inte att boka på nätet så jag och T åkte till Kista möte upp min Gudson och hans mamma Erika men fick veta att det va slut sålt SUCK!!!
Vad gör jag nu hade lovat och har man lovat har man så det va bara att jaga rätt på biljetter någon annan stans å sicken tur 4 platrer i vällingby som vi kastade oss på och det var det värt lill Lotta satt still hela filmen helt inne från början till slut! När vi går ut utbrast T fantastisk mamma blixsten är fantastisk han äter förlorare till frukost *skrattade så jag ville vika mej dubbel* de är min lilla lotta  de, Hon e tokig hon.. Ut i regn vädret och åka hem för middag slängde ögat på klockan i bilen insåg att mat va akut blev hämt mat okey SKÄMS men de fick gå sallad..
Tilda åt tre tuggor innan hon nästan somnade vi bordet stackarn helt slut av dagens bravader :) hon somnade lycklig å mät <3

Bilder ger mer än tusen ord :)


<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

I dag har dagen spenderats hemma skulle ha varit och trännat men motivationen bara för svan då solen tittade fram satt ute på verandan hela förmiddagen solade drak kaffe och snacka skit moa tittade för bi oss på kaffe tack vänne kul å se dej länge sen sist :)
Efter middagen spenderades i köket med pizza bak baye LCHF den blev super god mummms !!
gjorde i samma veva några ost kex som snaks till kvällen dom vart oxo en suckse.
Har fått tillbaka suget att stå i köket nu när LCHF recepten rasar in så mycket kul att baka å lagga att jag inte vet när jag ska få tid hi hi men mums! Vilken mys middag vi fick en enkel torsdag :)
efter maten blev det lek och sen nattning som tog 5 min sen sov prinsessorna som troll.
Nu har vi krypigt upp i soffan tittat Ernst och mummsat med gott samvette !!
I morgon åker barnen med faste å farmor till landet hua hur jag ska klara mej utan dom..
jag jobbar ju hela helgen Bröllop lördag, bromma söndag.
Conny åker på marknad och bil träff på lördagen lång tråkigt för barnen så dom har det nog toppen endå!
och i morgon får vi lite kvalitets tid vilket vi verkligen behöver all stress denna semster flytten mm
ska bli skönt att bara va vi en kväll fasten vi kommer sakna i hjäl oss efter sessorna ...
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
                                                                       BILDER FRÅN KVÄLLEN


Här sitter vi å myser nu natt natt på er huges <3

Regn blandat med sol !

Sista dagarna på semestern för oss å det bara regnar suck men ok jag har ju ledigt bra länge till så jag ska väl inte gnälla :)
i söndags kom familjen olson hegebrandt över på middag å martin komoxo och joynade oss till maten och middagen över gick till sen kvälls fika långt in på kvälls kisten en riktig söndags middag :) i gott sällskap!
I går tog vi oss i väg på lite ärnde var på big baby å fotade vagnens fel så nu hoppas vi dom hör av sig nästa vecka med goda nyheter ! tog oss en lunch date på sinsen som slutde med middag hemma hos oss till lånt in på kvällen jätte trevligt å barnen hade så roligt massa lek och bus tills dom dekade.

Lite bilder från dagrna två bjuder jag på!!
 

två som älskar att va med på bild hi hi :)



I dag stod städning och träning på schemat!
städningen gick snabbt och smärt fritt även fast det tar sin tid med 8 rum. Å så kom vi till träningen allt klart tagit mej tid och ork till att köra ett sten hårt pass humöret på topp vist ja där fick jag så jag teg stod där som ett fån och slet i dörren till gymmet ååååå vad e det för fel på mej läst fel öppet tider innan jag åkte jaha ja så då tog jag mej att träna i genom ica maxi det gick fort och jag va jävligt efektiv i ren ilska ska tillläggas suck!! Väl hemma i gen, vad fan gör jag resten av dagen funderar skarpt på att baka till mina gäster för själv äter man inget fika bröd men nu fick jag en jävla lusst att trycka i mej men NEJ jag kan mot stå!!!!! kanske ska förbereda middagen i ställe och sen slita med familjen på en lång pw för att titta vart tilda ska börja hos dagmamma deras gemensamhets lokal ska inte ligga långt bort 12 min promenad å det är det värt  dom är 3 dagmammor som jobbar i hopp så de kommer nog bli jätte kul för våran lilla Lotta hon är så glad och de är vi oxo .
När jag började jag för eld och lågor i går lät inget posetivt alls det var fullt på alla dagis och dagmammor i närheten men jag tänkte inte ge mej och som sakt skam den som ger sig!! I dag ringde jag som en dåre runt och fick tillslut hjälp av en jätte snäll kvinna på kommunen som tog namn å nummer och lovade att åter komma. Då tänkte jag stilla ja om 10 dar men nej 1 timme sen kom hon med det glada beskedet Tilda ska självklart få en bra plats jag har sett mellan fingrarna å löst detta åt henne. Vi är så tacksamma för det :)
så näta vecka ska vi och hälsa på :) de servi fram i mot!!
Nej nu kurrar magen dags att fixa middagen hej på en stund !! kiss kiss

Måste bara visa hur trött man kan bli av att se sin mamma städa lesamt tydligen

Då drar jag och tränar mer uppdate i kväll...

Då drar jag och tränar mer uppdate i kväll kramis

Bästa Båt Resan :)



Lucas var redo att shoppa bira åt morfar å pappa :)

Kusinerna njuter i solen med festis :)

farmbor snack :)

sunshine ;)

gullungar!!

njuter i solen med lite bubbel <3

åå va goooooo :)

nu måste jag fixa i ordning oss vi ska ut å göra lite ärenden i dag hörs senare kramis så länge !!

Semester bilder mora



sköna bilder :) de va lite av vår semester

Dålig upp date från i går och i dag har ha...

Dålig upp date från i går och i dag har haft fullt upp här hemma ja lovade bilder och än en dag har gott å jag har inte hunnit med att lägga in bilder från resan men lovar att göra det i morgon blev lite annat som upp tog min tid i kväll många tankar som rör sig i huvudet nu !! Men ska ta mej i kragen och bli bättre på bilder det är ett löfte mamma "skratt" nu måste jag försöka sova.. Natt natt Ps; glöm inte bort vad du en gång stod för stå kvar där tro på dej själv <3 Big love

Båt resan va fantastisk nu har vi kommit i...

Båt resan va fantastisk nu har vi kommit i land och ska bege oss till Sollentuna och sen stan vi har haft e såååå rolig dag med familjen dom e underbara ;) vin och god mat !! Olsson. Höll de hon lova höga klakisar ;p nu ska vi hem Och packa om för att hämta vagn och mat åt barnen ;) sen Åker vi till Moa & Joel se stockholm cruising <3 kommer lite bilder sen ;)

SMS-inlägg

img_4707 (MMS)

SMS-inlägg

img_9708 (MMS)

SMS-inlägg

img_0912 (MMS)

Mot nya äventyr ;) nu sitter vi i bilen på...

img_5168 (MMS)

Mot nya äventyr ;) nu sitter vi i bilen på väg till båten och möta upp dom andra ska bli jätte skoj Tilda är taggad ! -mamma mamma åker vi in i båtens mage ?? - Nej Tilda inte på den här båten de va med mormor och morfar Tilda fick för sig att det är i båtens mage man är då man åker om bord med bil på färjan till Tyskland   hi hi hon är för underbar min lilla Lotta :0) i dag lovar dom strålande väder underbart sola på däck äta god mat med familjen Hegebrandt ;)  I kväll tar vi en tur till godingarna på celsing och grillar lite sen blir det att åka till stan och titta på bilar är Stockholm cruising här i stan !! Tro om vi kommer ha trötta barn i natt eller så sover dom som små troll av allt V8 muller <3 baye baye Stockholm nu drar vi till Åland och vänder ses i kväll <3

Nya toppen !

img_4302 (MMS)

Nya toppen !

Nya jeans

img_2030 (MMS)

Nya jeans

Shopping blandat med regnen å sol sken ;) ...

img_2248 (MMS)

Shopping blandat med regnen å sol sken ;) dagen har varit varm med regn skurar i mellan perfekt shopping dag! Gick på stan hela dagen blev 1 par nya jeans 1 top as snygg till på lördag ;) 1 klänning till Tildisen fast den är till höst garderoben ! Å massa mer Conny förökade sin convers samling suck nu har han fler än mej hi hi !  Nöjd med dagens investeringar ;) har just ätit lite grillar å nu blir det lchf efterrätt! Lite vi och måla naglarna kastar in bilder om jag lyckas fixa de... ? Puss å kram så länge <3

Lill snuttan  bjuder jag på !! Ps tack Sof...

img_4118 (MMS)

Lill snuttan  bjuder jag på !! Ps tack Sofie å Patrik Lucas å eddan för dom supér söta kläderna <3 er;)

Sol och bad vid stranden hela dagen underb...

img_5546 (MMS)

Sol och bad vid stranden hela dagen underbart då är det semester ;) det är det vi gjort i dag legat på playan hela dagen lovely  <3 ätit god middag å nu njuter jag med bubbel i gott sällskap på verandan hos mamma här är det så skönt att vara att få umgås med familjen det betyder så mycket för mej,  mamma du är allt hur ska man kunna tacka dej säger det än en gång älskar dej lilla mamma <3  Sorry för bild lösa inlägg men lämnade datorn hemma så kan inte föra över bilder just nu love bild reac då vi kommit hem ;) ne nu ska jag njuta gör det ni oxo <3.   Ps : fy fan SJ ni borde skämmas att kasta av en liten tjej hur dan tänkte du som gjorde de ? Du har nog inga barn och bord inga få skäms!!!!!

Då åker vi mot Rättvik titta på lite bilar...

img_5343 (MMS)

Då åker vi mot Rättvik titta på lite bilar å mysa runt ;) här skiner solen och är 26 grader varmt å playan hade varit något men det får det bli i morgon hela dagen ska jag steka e ju blek så man blir blendad hi hi uppdate senare ha en härlig tisdag ;)

Hej alla glada vilket underbart väder i da...

img_0569 (MMS)

Hej alla glada vilket underbart väder i dag har vi tittat runt ätit lunch vid vattnet lekt i lekparken å nu blir det lite handling för grillning i kväll ;0) tittar in med bilder i kväll  bloggar från mobilen ;)

Go kväll eller Go natt rättare sakt dagen ...

img_1423 (MMS)

Go kväll eller Go natt rättare sakt dagen gick i ett rasande tempo på jobbet ;) nu ligger jag och försöker sova men helt omöjligt med en as arg Agnes som bara skriker tror hon har ont såg i dag ett litet gryn i hennes mun så nu duger inget undra om vi får någon timmes sömn i natt stakars lite om jag ändå kunde göra nått men lite välling å Alvedon å hoppas hon somnar snart <3 hörs i morgon nu e hon rabiat snart natt natt

rebeccahook

<3 CONNY <3 TILDA <3 AGNES

RSS 2.0